woensdag 15 oktober 2014

Werk, privé en RTL Boulevard.

Elke avond om 18:30 uur kunnen we na het luchtige Editie NL en voor het serieuze RTL Nieuws genieten van het nieuws over heel bekend Nederland. Goed nieuws, slecht nieuws, alles komt voorbij. Of het nou gaat om boze Grieken die Koning Willem Alexander weg willen hebben of om Kim Feenstra die iets doms zegt over het ebola-virus, alles komt hier voorbij. Gelukkig komen hier ook heel veel gezellige dingen voorbij, maar het grote publiek smult natuurlijk altijd van de sores van alle grote sterren zodat we met z'n allen weer lekker kunnen relativeren en ons bedenken dat ons leven helemaal niet zo slecht is en misschien zelfs wel beter dan al die BN'ers.

Helaas is het voor BN'ers helemaal niet makkelijk om werk en privé gescheiden te houden. Zeker met het programma RTL Boulevard is geen enkel privéleven van geen enkele BN'er veilig. Winston en Albert komen overal achter. Soms heeft de ster in kwestie een stem in het verhaal, door middel van een telefoontje of een kort bezoek aan het programma, maar vaak wordt verteld hoe het allemaal gelopen is, door bijvoorbeeld Daphne Deckers, Albert Verlinde of onze grote vriend Bram.

Vandaag moest echter een presentator zijn eigen sores op straat leggen. Zoals al eerder was het vanavond Albert Verlinde. De vorige keer reed zijn geliefde Onno een scheve schaats en gooide Albert zelf dit op tafel. Albert vond dat, wanneer hij óók over anderen vertelde wat er loos was, hij dat ook over zichzelf moest doen. Respect. De meeste BN'ers sluiten zichzelf op op het toilet zodra er gezeik is, of reageren via 'n telefoontje. Albert doet dat gewoon met z'n knappe kop op televisie. Vandaag kwam naar buiten dat Albert en zijn man Onno het niet meer samen aan elkaar konden breien, en dat het afgelopen was tussen de twee.

Daar stond Albert. Hij nam zelf het woord. Hij sprak zelf de woorden uit. Hij keek in de camera. Hij had een brok in zijn keel en dat kon je zien. De tranen stonden in zijn ogen, maar niets weerhield hem ervan om zijn verhaal helemaal zelf te doen. Want zoals hij al eerder zei: "Ik vertel het over anderen, dus ook over mezelf."

Respect!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten